Jobbeskrivelse:

 

MarMar Copenhagen ApS er en veletableret og veldrevet børnetøjsvirksomhed i mellem til øvre segment, hvor design og kvalitet er i fokus. MarMar ApS som drives fra kontorer i Vanløse er 10 år gammel og ejet og ledet af designer Marlene Holmboe. Gennem alle årene har firmaet oplevet vækst og med et solidt fundament i Danmark udvides salgsstyrken nu med international ekspansion i sigte.

Stillingen som Sales Manager Nordic er en tilpasning af den nuværende internationale salgscheffunktion og dermed delvist nyoprettet. Den nye Sales Manager Nordic får reference til den internationale salgsdirektør.

Ansvarsområde: som ansvarlig for Norden - vores største og vigtigste markeder - skal du være med til at udvikle den rette nordiske salgsstrategi, vedligeholde og udvikle de nuværende konsignationskunder i Danmark og sætte yderligere fokus på vækst i Norge og Sverige. Du bliver endvidere salgsleder og sparringspartner for vores 4 agenter i regionen.

Arbejdsopgaver: som nøglemedarbejder i salgsorganisationen vil du have den daglige kontakt med MarMar’s største kunder og med de nordiske agenter.
Du kommer til at afholde kunde- og agentmøder og benytte planlægnings- og opfølgningsværktøjer som bl.a. salgsbudgetter og KPI’er.

Baggrund: vi søger en kandidat med grundigt kendskab til retail og helst fra mode- eller livsstilsbranchen. Du har sandsynligvis en teoretisk baggrund indenfor handel, økonomi eller marketing, men vigtigst er forståelsen for detailleddet og erfaring fra samarbejde med key accounts i Norden.

Du er en dygtig og handlekraftig købmand, og du kan lave stock kampagner, udarbejde ordreforslag og optimere produktmiks i forhold til både butiksareal og geografisk placering. Har du endvidere tidligere arbejdet med salgsagenter eller distributører, vil det være en fordel, men det er ingen betingelse.

Dansk (norsk eller svensk) og engelsk på forhandlingsniveau er en forudsætning.

Du kan arbejde selvstændigt og sammen med andre, du er ansvarsbevidst og resul- tatorienteret og kan trives i en mindre organisation som er i udvikling og forandring.

Rejseaktivitet: Der vil være ca. 40-50 rejsedage årligt i forbindelse med kunde- og agentbesøg, primært i Danmark men også i resten af Skandinavien.

IT: vi arbejder med Navision-Trimit, Word og Excel.

Henvendelse: venligst send ansøgning og CV til vores internationale salgsdirektør Hanne Flensted Behrens hanne@marmar.dk (kan også træffes på mobil 30701424).

Ansøgningsfrist: vi kalder løbende til samtale.

Tiltrædelse: snarest

Featured Products