Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

PRISER:

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:

Marmar modtager betaling med Dankort, Visa, American Express, Maestro, JCB, Mastercard & Visa Electron. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Marmar Webshop kryptere alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen

LEVERINGSOMKOSTNINGER:

Levering inden for DK med Post Nord;

Uden omdeling til afhentningssted:
29,00 DKK

Levering udland;

Inden for EU: 80,00 DKK
Uden for EU: 150,00 DKK

LEVERING:

Marmar leverer typisk indenfor 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Marmar.

REKLAMATIONSRET:

Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Enhver tvist mellem Marmar og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET:

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris, men ikke leveringsomkostninger.

Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre andet er aftalt. Du må ikke sende varen pr. efterkrav.

VARERETURNERING:

Returvarer bedes returneres til følgende adresse:

Link Logistics

Vallensbækvej 51-53

2605 Brøndby

Att. MarMar Copenhagen, webshop retur

 

NB!
Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.

Vi anbefaler at du benytter Post Nord når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Marmar Webshop.

 

1
Vores favoriter